loader

Categorii

Povestea Noastra

Va invitam sa pasiti intr-un taram al gustului dulce si rafinat, gust care ne intoarce in timp si ne aduce zambetul si bucuria copilariei.

Despre cei 16 ani de experienta in realizarea acestor minunate deserturi nu va vom povesti foarte mult, poate doar faptul ca privind inapoi realizam ca am crescut alaturi si datorita clientilor nostri, cei care ne- au incredintat momentele lor speciale si cei la care ne- am raportat in permanenta, cu singurul scop de a aduce bucurie.

Si pentru ca avem in continuare convingerea ca uneori fericirea vine savurand un DULCE FIN, ne propunem sa realizam deserturi de calitate, dupa retete traditionale dar si adaptate noilor tendinte, cu decoruri rafinate sau spectaculoase si sa raspundem oricarei provocari de a duce crearea unui desert la nivel de arta.

Cum a inceput totul

2016
22
Jun

Bucuria de a impartasi clipe speciale

Astazi te intampinam cu dragoste si mandrie in cofeteriile Paradis, bucurandu-ne ca putem contribui la evenimentul tau.

2009
25
Jul

Cofetaria Paradis Salajan

Cofetaria in care se aud cel mai des glasuri de copii fericiti, un cartier minunat..Salajan

26
Jan

Cofetaria Paradis Colentina

O alegere făcută cu sufletul, o locatie care ne-a adus din nou acolo unde am copilărit ..Colentina

2008
27
Jan

Un nou laborator

Un nou laborator si totodata repetarea angajamentului de a ne respecta clienții prin produse si servicii de calitate.

2002
29
Aug

Un prim Blat

Un început frumos, ambitios, undeva in luna August, Pantelimon.

Descopera Cofetariile Paradis

Ne place sa credem ca de-a lungul anilor am reusit sa aducem un plus de savoare si bucurie in aceasta zona a capitalei bucurandu-ne clientii cu prajituri proaspete cu gust autentic romanesc.
comezi torturi si prajituri cofetaria paradis pantelimon

Pantelimon

Sos. Pantelimon nr 354 bl. 2,
parter, sect. 2
Bucuresti

Colentina

Sos. Colentina nr. 76,
parter, sect. 2
Bucuresti

Salajan

Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 55,
bl. M1, parter, sect. 3
Bucuresti

In primul rand vreau sa le multumesc pentru ca mi au indeplinit toate dorintele (desi compozitia pe care o voiam nu era inclusa in compozitiile torturilor aniversare, cofetaria a facut tot posibilul sa mi faca tortul dorit). In al doilea rand am apreciat ca am fost lasata sa ridic comanda mai devreme. Foarte bun la gust produsul (tort delfi), voi mai cumpara de la dvs!

Corina Nan

Am cumparat un tort pentru ziua baietelului la gradi si a fost super bun! Am primit si recomandari in privinta compozitiei pentru a nu ingreuna stomacelul copiilor!

Arnautu Simona

Tortul pentru aniversarea baiatului meu a fost foarte reusit atat ca gust cat si ca aspect. Multumesc celor care l-au realizat cat si angajatei Tincuta de la Cofetaria Paradis din Colentina care m-a ajutat sa il comand. Felicitari echipei!

Mariana Bradis

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this